Senaste inläggen

Av Naom - 13 juni 2009 20:20

Min älskade dotter har precis haft en enmans-show för mig. Hon har sjungt upp hela dagis-repertoaren med egen tillverkad mikrofon och egna moves. Hon är en riktig performer och kan en massa långa texter utantill. Nu har hon somnat av ren utmattning tror jag för hon höll på en lång stund. Inga tv-program kan mäta sig med vad jag nyss bevittnat så jag bojkottar tvn ikväll ;)


ANNONS
Av Naom - 12 juni 2009 21:57

Svimmade av i soffan när jag kom hem idag. Jag var helt slut. Hann inte äta varken frukost eller lunch idag så när jag till slut fick en tallrik så fick jag halsbränna när jag åt istället. Jag har också blivit påmind om att det hjälper inte att försöka vara folk till lags för i slut ändan blir de inte nöjda i alla fall. Jag ska sluta med det för jag blir så besviken och irriterad på folk när de inte fattar att jag bara vill hjälpa till.

Imorgon måste jag göra en lista på allt jag måste göra innan vi åker på semester. Vi blir ju borta i sju veckor så det är mycket att förbereda. Till råga på allt var det någon som påminde mig om svininfluensan så nu måste jag ta reda på vad det handlar om och ifall vi borde vaccinera oss. Usch det är för mycket att tänka på just nu. Mitt huvud går i tusen bitar av alla saker som far igenom mitt huvud. Finns det ingen knapp så att man kan stänga av bruset !!!ANNONS
Av Naom - 10 juni 2009 23:06


Lyckans fjäril sätter sig på den

som har tid att vänta.

Av Naom - 10 juni 2009 22:11

Har varit och träffat mina kära väninnor idag efter jobbet. Åt alldeles för mycket o hade väldigt trevligt. Det var länge sedan jag gjort något ensam utan barnen.


Sen har det ju varit Grey´s ikväll och som vanligt blir man överraskad och berörd. Hinner bara se ett avsnitt till innan jag åker på semester.

Maken har varit ute och jobbat på grunden till friggeboden hela kvällen. Han kom in nyss och verkade nöjd med resultatet. Det är attraktivt med nöjda och glada människor, if you know what I mean  ;)


Av Naom - 9 juni 2009 22:41

Människor som sett mörkret

förstår att uppskatta ljuset

Okänd tänkare

Av Naom - 9 juni 2009 22:21

Fyra ting kommer inte tillbaka!

En avskjuten pil

Ett uttalat ord

Ett försummat tillfälle

Ett tillryggalagt liv.


Av Naom - 9 juni 2009 21:45

TACKSAM FÖR:


  • min diskmaskin
  • att semestern snart börjar
  • teckningar från min dotter

Av Naom - 8 juni 2009 22:24

Det verkar som om det enda som kan få mig att känna "flow" är när jag arbetar. Upptäckte att jag suttit och jobbat nästan 6 timmar i sträck sen jag kom hem . Åkte från jobbet vid 12 för min granne som jag delar bil med behövde den på eftermiddagen. Satte igång och jobbade vid 4 och har precis avslutat. En halvtimmes paus för att lägga ungarna behövdes men annars har de skött sig och hållt sig undan. Nu ska jag titta på tv en stund sen är det dags att sova och på´t igen imorgon ;)


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se