Senaste inläggen

Av Naom - 9 juli 2009 00:37

Yes ! I´m back ! Äntligen har jag fått internet att fungera. Klockan är halv två på natten här i Egypten men jag är pigg som en lärka och överlycklig för min nyinköpta uppkoppling. Visserligen tog det en stund innan jag kunde få det att fungera o var på väg att ge upp men voila , jag fixade det ! Vi har varit härnere i tre veckor snart och jag börjar känna mig utvilad. Värmen är tryckande vissa dagar men vi har ju medelhavet utanför dörren så det är bara att gå ner o svalka sig. Inomhus finns luftkonditionering annars skulle jag bli tokig. Hoppas alla bloggvänner har en skön sommar. Ska surfa runt lite men måste nog lägga mig snart så det blir mer imorgon, definitivt !

ANNONS
Av Naom - 20 juni 2009 22:18

Bara en påminnelse om att inte glömma titta in på min Egptenblogg på blogger. Har tjuvstartat lite. Om ni hittar dit kan ni väl lämna en kommentar så att jag vet att det varit någon där.

Länken dit finns i mina länkar till höger under namnet

 Be Happy in Egypt


Vi ses !


ANNONS
Av Naom - 20 juni 2009 20:03

Så är det mindre än ett dygn innan take off. Har så gott som gjort alla förberedelser klara och känner mig rätt nöjd. Ska dricka en kopp te o slappna av en stund. Behöver vara utvilad för att orka hålla humöret uppe under vår långa resa till Alexandria. Vi ger oss av vid två i morgon eftermiddag. Flyget går halv sex och vi mellanlandar i Prague. Landar i Kairo vid tre på morgonen och sen har vi en tre timmar lång bilfärd till Alex. Pust! Men det går bättre för varje år eftersom ungarna är större och mer tåliga. På måndag doppar jag tårna i Medelhavet ! Jippee !


Av Naom - 19 juni 2009 21:09

Så är den född - min Egyptenblogg. Har skapat en på Blogger och ser den som en chans att prova om jag ska byta portal. Men jag stannar kvar här ett tag till !

Det kommer nog ta ett tag innan jag kan lägga upp något på nya bloggen från Egypten men om du vill se livet inifrån ett spännande land så häng med till :


http://behappyinegypt.blogspot.com/


Jag har lagt in den i mina länkar också.

Av Naom - 19 juni 2009 12:38

Maken är i stan och uträttar ärenden och jag försöker få iordning huset innan jag åker. Har skapat ett konto på twitter så att jag kan uppdatera från mobilen om jag inte får internet att fungera. Smsblogga blir för dyrt !

https://twitter.com/BEHAPPY2B


Av Naom - 18 juni 2009 23:20

Jobbat hemma har jag gjort idag. Gick rätt så bra trots att jag behöll ungarna hemma. Men jag har suttit länge nu ikväll och inte hunnit blogga förrän nu. Orkar inte skriva så mycket ikväll . Har mycket att göra imorgon. Måste få huset i ordning innan vi åker.

Får väl önska alla en trevlig helg !


Av Naom - 17 juni 2009 23:15

Trött, utarbetad - javisst !

Sova första veckan på semestern, javisst  !

Sen börjar livet !

Njuta - äta- umgås- bada - älska.

Det är planen i sju långa härliga veckor.

På söndag lyfter vi !


Av Naom - 17 juni 2009 22:15

TACKSAM FÖR:


  • hjälpsamma arbetskamrater
  • vår lägenhet i Egypten
  • svenska naturen där jag bor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se