Senaste inläggen

Av Naom - 27 september 2009 17:57

Livslust är att alltid ha

kommande projekt i ögonvrån.

 

  


ANNONS
Av Naom - 27 september 2009 17:47

Så har ytterligare en helg gått  !  Har inte orkat göra någonting. Inte ens gå ut i det fina höstvädret. Fattar inte vad det är med mig. Har inte riktigt lust med någonting. Svårt att ens komma på något att blogga om. Hjärnan är inte med liksom. Läsa andras bloggar är också för ansträngande. Kan inte koncentrera mig tillräckligt länge. Ungarna har inte mycket glädje av sin mamma. Får dåligt samvete för att jag är en sådan tråkig mamma. Sitter och väntar på att maken ska komma hem från jobbet. Han ringde och sa att han skulle bli sen för en kompis skulle köpa en ny TV och behövde visst hjälp med den. Måste planera in något till nästa helg för så här kan det inte fortsätta !


  

ANNONS
Av Naom - 20 september 2009 16:26

Jag behöver inspiration ! Vårt hus är i desperat behov av uppfräschning. Jag har inte riktigt orken men stor längtan efter mer ordning och reda, lite nya möbler och tapeter. Makens projekt med bygge av friggebod fortgår vilket gör att jag är lämnad åt mitt öde med min längtan. Var ska jag få lusten och inspirationen och framför allt orken att sätta igång !

 

  

Av Naom - 19 september 2009 23:18

Vilken trevlig överraskning ! Bloggagratis har fått ett lyft. Har inte haft tid eller lust att blogga sen jag kom hem från Egypten men fick lust nu när sajten blivit omstylad. Passade på att styla om min sida också. Inte helt nöjd men det får duga så länge !

 

  

Av Naom - 14 augusti 2009 22:27

Dotterns tand är äntligen utdragen. Men det var en pärs. Hon reagerade aggressivt på den lugnande medicinen och var helt hysterisk efteråt. När vi kom hem gick det bättre och resten av dagen har vi vilat och ätit potatismos. Hon ska ju helst äta något flytande eller mjuk mat.


Situationen med bilproblemet stressar mig för jag blir tvungen att åka med maken till jobbet för att han behöver skjuts tills han hittar en egen bil. Det betyder att både jag och ungarna måste vakna senast sex och sen måste vi åka senast halv sju. Vi kommer inte hem förrän vid 5 och då är det bara tre timmar kvar tills ungarna behöver gå o lägga sig. Hoppas vi hittar någon snart!


Dottern kan inte somna och hon vill att jag ska ligga bredvid henne tills hon somnar vilket jag också lär göra då. Så det får bli GODNATT.


Av Naom - 13 augusti 2009 22:20

Kom hem i fredags. Under helgen blev det akutbesök på folktandvården på St Eriks sjukhus för dottern hade tandvärk med tjock bulle på kinden. Tandläkaren konstaterade att tanden var infekterad och att det var lika bra att ta bort den eftersom det är en mjölktand. Tyvärr gick inte det då för infektionen måste lägga sig först så hon fick pencillin och alvedon. Det har varit en jobbig vecka för hon har haft jätteont. Bara varit på jobbet två dagar och igår fick några kollegor komma hit för att planera höstens arbete. Idag var det meningen att vi skulle dra ut tanden men hon vägrade ta bedövningen så vi får komma tillbaka imorgon bitta och då ska hon få lugnande innan. Håll tummarna för att det funkar !


Förutom allt detta så har det hänt något helt annat. I måndags så somnade maken vid ratten och kvaddade bilen på väg hem från jobbet. Tack och lov utan att själv skada sig !! Försäkringsvärderaren säger att de inte kommer att laga den för värdet på bilen är lägre än vad det kostar att reparera den. Så nu måste vi snabbt hitta en ny bil för det är enda sättet för min man att ta sig till jobbet. Vi var och tittade på några idag men vi ska fortsätta i helgen. Ska leta lite på nätet nu innan det är dags att sova.


Av Naom - 26 juli 2009 12:48

Semestern börjar lida mot sitt slut och ska jag vara ärlig så ska det bli skönt att komma hem. Vi har varit sjuka i omgångar och för tillfället är båda ungarna förskylda och jag har dålig mage. Har suttit hemma senaste tre dagarna och vi lär inte kunna göra allt som vi planerat. Men sånt är livet. Hur mycket man än planerar vet man aldrig hur det blir till slut. Hade gärna åkt hem nu men vi har två veckor kvar. Värmen gör det svårt att gå ut på dagarna. Det är mellan 32 och 35 grader varmt och hög luftfuktighet. Hade jag inte haft luftkonditionering hade jag aldrig klarat mig ! När man går till doktorn här så görs det aldrig några bakterieprover utan de skriver ut antibiotika för allting. Min son fick en dos och den tog slut efter två dagar så jag fick skicka maken till apoteket o fråga om det skulle vara så.Har aldrig hört talas om antibiotikakurer på två dagar ! Han kom hem med en ny flaska som vi fick blanda själva ! Nej, tacka vet jag svensk sjukvård ! De som klagar vet inte hur bra de har det! Nu ska jag gå och duscha, igen !

Av Naom - 9 juli 2009 22:28

Tacksam för :fungerande internetbad i ett varmt Medelhaveftermiddagslur

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se