Senaste inläggen

Av Naom - 1 april 2009 21:25

Idag har det varit fysiskt grovarbete som gällt på jobbet. Vi har haft vårstädning av kontoret. Det blev lite ommöblering också. Känner mig som en ny människa och längtar nästan tillbaka till jobbet så att jag får njuta av mitt nystädade kontor där jag numera hittar ;)

Efter jobbet åkte jag till mitt bokade läkarbesök. Proverna jag lämnade i måndags visade att jag fått försämrade sköldkörtelvärden så nu ska jag börja äta Levaxin igen. Det tar lite tid innan det blir någon effekt men hon trodde att alla mina besvär med trötthet och koncentrationsproblem och viktuppgång skulle förbättras. Ska tillbaka om en månad för att kolla upp om värdena förbättrats.

När jag hämtat ut medicinen fick jag lust att gå in på biblioteket och låna lite böcker till barnen. De blev jätteglada när jag kom hem.

Kom just på en sak, imorgon kommer vår massör till jobbet och jag har bokat tid. Så nu längtar jag ännu mer till jobbet, hi hi.

Dags att lägga sig nu då !


ANNONS
Av Naom - 31 mars 2009 19:44

Två helt överbelastade arbetsdagar har jag haft. Igår kom jag hem vid nio och idag vid 6 och tittar in här bara för att se om någon varit på besök. Ska lägga barnen och sen försöka ha lite kvalitetstid med maken. Somna i tid vore inte helt fel heller.


ANNONS
Av Naom - 29 mars 2009 20:57

TACKSAM FÖR:


  • att jag kom ihåg räkningarna
  • att jag hunnit och orkat göra så mycket hemma i helgen
  • att det finns folk som tänker på mig

Av Naom - 29 mars 2009 20:48

Ett leende kostar mindre

än ett elektriskt ljus

och ändå lyser det upp

mer i ett hem

Av Naom - 29 mars 2009 20:39

Har precis betalat räkningar och kan bara konstatera att det är dyrt att leva ! Men jag klagar inte för jag har det väldigt bra.

Min moster ringde och sa att hon pratat med Jalle  och att han inte verkade må så bra. Så jag ringde upp honom och vi pratade en stund och när han fått en pratstund med båda mina barn så verkade han nöjd och glad. Han behöver uppmärksamheten för det måste kännas väldigt tyst nu efter allt som hänt. Plötsligt hör folk av sig från alla håll och kanter och brev och besök avlöser varandra. Men nu när allt har lagt sig och återgått till det "normala" så måste han uppleva tystnaden och ensamheten extra svår.

Imorgon har vi kvällsmöte på jobbet så det blir en lång dag. Ska hänga upp lite tvätt och sen kolla lite på TV, det var någon ny serie efter Beck.

God kväll !


Av Naom - 28 mars 2009 21:37

Upptäckte att jag missat nedsläckningen idag :( Sen ska man ju ställa om klockan i dag också. Vilket betyder att vi äntligen är på väg mot sommaren.

Jag har städat i princip hela dagen, plockat ur gamla kläder ur garderober, möblerat om lite och flyttat ut min tv från mitt sovrum till barnens. Så kanske man får sova lite längre på helgerna. De brukar alltid komma in o titta på barnprogram i våra sängar. Lyckades äntligen koppla in en DVD också som vi köpt till dem i mellandagarna.
Hela kroppen värker och jag borde gå och ta ett bad egentligen men klockan är för mycket.

Förutom att städa har jag tänkt mycket på mamma och tillåtit mig att gråta. Min dotter gick och hämtade servetter och skulle själv torka mig. Hon är en omtänksam liten tjej och sa med uppmuntrande ord, "mamma, tänk inte på det så att du inte blir ledsen "

Snart är det april och hon fyller fem vilket hon längtat efter länge. Mamma skulle ha kommit hit, .... det känns så overkligt att hon är borta. Jag vet men ändå inte, var ju där, såg - hörde - gjorde allt. Vill ta upp telefonen och ringa o säga : Hej mamma, ditt barnbarn vill prata med mojmoj (hon säger inte r ännu) Som vi brukade göra varje helg, som vi borde gjort oftare ......  MAMMA jag saknar dig !!


Av Naom - 28 mars 2009 21:17

Tro gott om alla människor

tills dess att erfarenheten

övertygar dig om motsatsen


Av Naom - 28 mars 2009 21:13

Jag är allena bland träden vid sjön,
jag lever i vänskap med strandens gamla granar
och i hemligt samförstånd med alla unga rönnar.
Allena ligger jag och väntar,
ingen människa har jag sett gå förbi.
Stora blommor blicka ned på mig från höga stjälkar,
bittra slingerväxter krypa i min famn,
jag har ett enda namn för allt, och det är kärlek.

Editg Södergran


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se