Senaste inläggen

Av Naom - 8 april 2009 23:49

Har en nattgäst. En av mina kära kompisar är här och vi har suttit och pratat om livet och försökt komma fram till vad som är viktigt i livet. Gråtit lite och skrattat om vart annat. Nu är vi helt urlakade och ska gå och lägga oss. Det har varit värdefull kvalitetstid . God natt !


ANNONS
Av Naom - 7 april 2009 21:27

Today is a gift

that´s why it´s called

PRESENT

 

ANNONS
Av Naom - 6 april 2009 20:42

TACKSAM FÖR:


  • mina sköna "systrar"
  • vattenfallet i vår skog
  • goda nyheter från min bror

Av Naom - 6 april 2009 20:36

Barn har mera nytta

av förebilder

än av kritiker

 

Av Naom - 6 april 2009 20:27

Har precis varit ute på promenad med min granne. Alltså det finns ingen ursäkt för min lathet längre. Måste börja röra på mig mer regelbundet !

På jobbet var det en intensiv dag med styrelsemöte på förmiddagen och skrivbordsarbete och medarbetarsamtal på eftermiddagen.

Ringde min bror för att gratulera på födelsedagen och han berättade att hans fru varit på visningar av lägenheter här i Stockholm. Hon jobbar ju här och de vill flytta hit och nu verkar det som det blir verklighet. Goda nyheter alltså !

Nu blir det en dusch lite TV och sängen för imorgon är det en lika intensiv arbetsdag.

Till T.J och D.H - Tack för senast ! Tiden gick alldeles för fort , som vanligt !Av Naom - 5 april 2009 21:43

Helgen är över, den har gått alldeles för fort ! I fredags var jag och en väninna och klippte oss och sen följde hon med hem och stannade över natten. Igår var vi först o handlade innan det var dags för tjejträff hemma hos henne. Efter det åkte jag och hämtade maken på hans jobb för att senare träffa gemensamma vänner. Vi gick ut och åt middag tillsammans och när vi kom hem var jag helt slut. Idag har jag bara tagit det lugnt och slappat med ungarna. Tvättat ett par maskiner har jag hunnit med förstås annars inte mycket. Ska bara jobba tre dagar denna vecka o sen blir det fem lediga dagar på raken. Inser precis att jag glömt ringa Jalle idag. Lovade igår ! Kunde ju inte prata eftersom vi inte var hemma på hela dagen. Måste göra det imorgon och då fyller min bror år också så honom måste jag också ringa. På tal om att fylla år, min lilla prinsessa fyller 5 på tisdag. Hon är inte så liten längre men hon är fortfarande mammas lilla bebis. Nu ska jag kolla klart på kärleksfilmen på trean.


Av Naom - 1 april 2009 21:47

TACKSAM FÖR:


  • mitt städade kontor
  • medicin som kanske kommer att hjälpa
  • biblioteket


Av Naom - 1 april 2009 21:45

Det beror inte på vad du säger i ett gräl,


det beror på hur högt du säger det.Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se