Senaste inläggen

Av Naom - 3 maj 2009 20:43

Bakade pizza till middag idag vilket jag inte gjort på jättelänge. Ungarna åt och var nöjda. Har äntligen gjort min deklaration på nätet. Får pengar tillbaka tack och lov.

Sonen kom nyss in och sa: - mamma vi är inte ett dugg trötta ! Så vad gör man då ? Pappas lösning är att börja leka och gosa så nu lär de ALDRIG ! somna. Får nog ingripa annars blir det problem i morgon bitti !


ANNONS
Av Naom - 2 maj 2009 20:02

Har varit på världens värsta humör idag. vissa dagar borde men inte ens gå ut. Åkte och lämnade min väninna men först var vi på Willys och handlade. Hon bjöd på glass för hon tyckte nog att jag behövde kyla ner mig ;) Åkte sen och hämtade maken på jobbet. Hem - laga mat - fika och lägga ungar. Nu spenderar jag resten av kvällen framför tvn. Maken kollar på fotboll så honom har man ingen nytta av !ANNONS
Av Naom - 2 maj 2009 11:51

Solen skiner och ungarna vill klä av sig men jag försöker få dem att förstå att det kan vara kallt ute fastän solen skiner. Tänkte ta en runda till Plantagen lite senare för att se om vi kan hitta något att försköna trädgården med. Helgen har annars gått åt till att städa och putsa fönster. Har bytt gardiner i köket också.


Av Naom - 26 april 2009 21:53

Har haft en jobbig arbetsvecka och var till och med på jobbet igår. Löneförhandlingar pågår och en massa annat som ska vara klart innan semestern. I torsdags var jag och lämnade in prover för att se hur sköldkörteln mår och när jag kom till jobbet vid halv tio så åt jag lite frukost. När jag sitter framför datorn så upptäcker jag att jag skulle varit på en kurs på Lärarnas hus halv 9 ! Kursen var i två hela dagar och det var bara att kasta sig i bilen och köra. Var där vid 11 och hade sen två fina kursdagar med god mat och trevligt sällskap från andra chefer inom skola och barnomsorg. Detta gjorde att jag blev tvungen att åka o jobba igår och veckan som kommer ser lika hektisk ut. Har redan upptäckt en dubbelbokning på tisdag. Får väl skylla på att min hjärna är ovanligt trög för tillfället och minnet inte heller funkar som det ska. Ska till läkaren på tisdag och gnälla lite ;) Måste upp tidigt imorgon så nu måste jag snart gå och lägga mig !Av Naom - 26 april 2009 21:51

Det är inte allt som räknas

som går att räkna,


och inte allt som går att räkna

som räknasA. Einstein


Av Naom - 21 april 2009 21:21

Tacksam för:


  • att jag slapp handla själv efter jobbet
  • läsning med barnen
  • ljusare dagar

Av Naom - 21 april 2009 20:39

Var på jobbet vid sju i morse och hade en mycket intensiv dag. Igår mådde jag uselt men idag var det lite bättre. Jag har försökt få tag i min läkare för att jag vill diskutera dosen av medicinen för sköldkörteln, men hon hade semester så jag får vänta tills nästa vecka när jag ska dit i alla fall, grrr. Enligt info på nätet så tar det sex månader upp till ett år innan medicinen är helt inställd och man är helt återställd. Om det är så kommer det att ta mycket längre tid än vad jag räknat med att börja fungera normalt. Jag tror nämligen inte att orsaken till mitt mående beror på arbete och familj- mammas bortgång, utan på sköldkörtelsproblemet för mina symtom stämmer helt in. Visst har den senaste tidens händelser påverkat men grundproblemet är sköldkörteln. Nåja det är väl bara att ha tålamod och hålla ut.


Av Naom - 19 april 2009 21:03

Behåller jag min hemlighet,

så är den min fånge.

Släpper jag ut den,

är det jag som är dess fånge.

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se