Senaste inläggen

Av Naom - 9 maj 2009 22:41

Trött, trött , trött har jag varit idag . Börjar bli trött på att vara trött jämt. Vill göra så mycket men orkar inget :(  Dagen började med frukost framför Gilmore Girl´s och sen har jag bara slappat hela dagen. Tvättat o dammsugit har jag dock orkat med och så blev det lite middag till slut ;)


Är lite sur på min brorsa för han har inte hört av sig en enda gång sen begravningen. Har själv ringt en gång och skickat sms. Nu får det vara ett tag !

Saknar att kunna ringa till mamma ! Fick en tidning i brevlådan häromdagen som hon köpt en prenumeration på till mig till min födelsedag i december. Två månader senare finns hon inte mer. Men det var som att hon kom tillbaka för ett ögonblick när tidningen dök upp. Har inte haft tid att läsa den ännu o ingen ork heller faktiskt. o nu orkar jag inte skriva mer heller !
ANNONS
Av Naom - 9 maj 2009 21:29

Kruxet med jämställdhet är


att alla vill vara jämställda


med dem som har det


bättre än dem själva.


ANNONS
Av Naom - 8 maj 2009 21:26

Mötet gick bra trots att sonen fick vara hemma. Han hade fortfarande lite feber men mådde bättre framåt dagen. Ringde VC men de tyckte jag skulle avvakta tills efter helgen. Det har varit en lugn dag med mycket god mat och givande samtal med kollegor. Känns väldigt lyxigt att kunna jobba hemifrån så här. När maken och dottern kommit hem gick vi allihop o la oss o vilade en stund. Nu sover ungarna och jag ska kolla på Mr och Mrs Smith. 


Av Naom - 8 maj 2009 21:13

TACKSAM FÖR:


  • att sonen mår bättre
  • vitsippor
  • all god mat jag ätit idag


Av Naom - 7 maj 2009 22:15

Det gäller att ha mod

att vara den man är,
och inte tappa modet för

att man är den man är.

 

Av Naom - 7 maj 2009 21:43

Imorgon är det tänkt att vi ska ha möte här hemma hela dagen. Märkte på kvällen att sonen fått feber och är lite svullen och öm på halsen bakom örat. Så jag måste nog gå till vårdcentralen med honom för enligt info på nätet ska man göra det när det inte är på båda sidorna. Vet inte hur jag ska göra med mötet nu. Nåja det löser sig nog !

Själv somnade jag i soffan så fort jag kom hem men sen gick vi till grannen för att förbereda för mötet imorgon. (vi ska båda vara med, vi är ju kollegor också) Vi har bakat en smörgåstårta. Ska bli gott !

Sneglar lite på Gordon Ramsay och kan inte låta bli att undra varför han svär så mycket. Han provocerar verkligen och det är konstigt att inte folk blir förbannade. Visst har han rätt när han kritiserar kockar som inte kan laga mat men det finns ju något som heter "manners" på engelska och det har han inte ! Orkar inte titta mer så jag släcker lampan ;)


Av Naom - 6 maj 2009 21:26

Det känns som det enda jag gör är att arbeta, arbeta , arbeta ! Från morgon till kväll. Missförstå mig inte - jag älskar mitt jobb !

Måndags: Lång arbetsdag - hemma halv nio. Tisdags: Konferens- Ålandsbåt - hemifrån halv 6 och hemma halv 8. Onsdag : tidigt på jobbet men sen fick det vara nog för jag var helt slut efter ett besök från inspektörer från Skolverket. Mötet gick jättebra men den intensiva arbetstakten de sista veckorna tog ut sin rätt. Var hemma vid tre och fikade med min granne. Maken kom hem vid halv fem och tog sonen på fotbollsträning. När de kom hem åt vi middag och sen dess har jag surfat lite och tittat på TV. Grey´s anatomi pågår. Lizzie stickar och jag blir påmind om att mina idéer tydligen bara stannar på planeringsstadiet, som mycket annat i mitt liv !


Av Naom - 6 maj 2009 20:28

Mannen tiger när han lider,

kvinnan lider när hon tiger

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se