Senaste inläggen

Av Naom - 15 maj 2009 22:14

Måste bara berätta : Idag när jag kom till förskolan för att hämta ungarna så kom en liten grabb springande över gården, tror han är 3 år.


- Ursäkta mig, ursäkta mig ! Din flicka är därborta !


Det var det där ursäkta mig, som fick mig att gå igång. Så lillgammal med full koll ! (ler) Det var bara så supergulligt !


ANNONS
Av Naom - 15 maj 2009 20:46


Den här datorn blev det ! Har precis beställt min notebook. Den är lite större än minidatorerna 12,1 tums skärm men väger bara 1,6 kilo. HP Pavillion DV2 heter den och jag längtar tills den kommer ! Har beställt den med mobilt bredband så att jag kan sitta var som helst o surfa !


En del har undrat över min semester i sommar som ju som vanligt går till Egypten. Känner att det är dags för en liten förklaring. För snart 7 år sedan köpte jag och maken en lägenhet vid havet i Alexandria som ligger vid medelhavskusten i Egypten. Vi har i princip varit där varje år och vi stannar mellan 5 och 7 veckor varje gång. Vi har drygat ut semester med föräldraledighet och i år måste vi åka på sommaren eftersom sonen har skolplikt i höst. Annars har vi varit där på hösten de senaste två åren. Varför Egypten då undrar ni kanske ? Den enkla förklaringen är att min make är född där och har sin familj där.

Jag har tänkt starta en fotoblogg från min resa till Egypten på Blogger men det beror på om jag kan fixa internet därnere. Har kollat vad det kostar att surfa med min iPhone men det kostar typ 145 kr / minut. Ska försöka skaffa ett mobilt bredband därnere eller nåt, vi får se. Jag kanske startar den innan jag åker o lägger in lite gamla bilder men det beror på om jag har tid. Lägger ut länk här i så fall.

Nu har min älskade make kommit in från trädgården och vill nog umgås lite så det får bli allt för den här gången.ANNONS
Av Naom - 14 maj 2009 15:18

Arbeta som om

du skulle leva i evihet

Älska som om

du skulle dö idag

Av Naom - 12 maj 2009 22:07

Var på jobbet kl. 7 i morse. Samåkte med kollega till konferensanläggning med underbar natur i omgivningen. Vi varvade konfererande med vistelse i natur och njöt av utsikt över Edsviken. Efter jobbet hämtade maken mig och vi åkte till Enskede för att hämta fönster som hans ska sätta in i en friggebod som han ska bygga på vår tomt. Vi var inte hemma förrän tjugo i 7 så det har varit en lång dag.

Har bestämt mig för att köpa en minidator som jag kan ha med mig när jag är på semester i Egypten i sommar. vi ska ju vara där i 7 veckor ! Försökte få maken att installera internet i vår lägenhet förra året - får se om jag lyckas i år !

Elonex Webbook

Av Naom - 12 maj 2009 21:53

TACKSAM FÖR:


  • god mat på konferens
  • god vän med minidator
  • vacker naturupplevelse under dagen

Av Naom - 10 maj 2009 18:21

TACKSAM FÖR:


  • dagens avsnitt av Gilmore Girl´s (fick mig att skratta)
  • min makes leende
  • apelsinens sötma

Av Naom - 10 maj 2009 18:14

Många försök att kommunicera

tillintetgörs av att

man säger för mycket

Av Naom - 10 maj 2009 15:43

Jag får lite panik när jag tittar i min kalender och ser hur mycket jag har att göra den närmaste tiden framöver. Vartenda år är det likadant. Allting ska göras på slutet av terminen ! Tänk om livet bara bestod av nuet och att sitta o njuta av en smörgås med blåbärssylt (vilket mina ungar gör just nu ;) Själv sitter jag och oroar mig för att de inte ska få blåbärsfläckar på kläderna, ;)

Inom mig pockar en känsla av att få göra något kreativt men jag kan bara inte komma på vad ! Skulle ju börja sticka men det är svårare att komma igång än jag trodde. Kanske skulle surfa runt lite o få lite inspiration.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se