Senaste inläggen

Av Naom - 30 maj 2009 20:05

Sitter ute på altanen och bloggar. Har faktiskt inte varit ute förrän nu trots det fina vädret. Dottern sitter i sin sandlåda och bakar en kaka och maken ligger inne på soffan. Sonen på väg ut till lillasyster så nu är lugnet snart slut här ute Flört

ANNONS
Av Naom - 30 maj 2009 13:34

Det finns ett helvete - att vara ensam

Det finns ett himmelrike - att kunn vara det !


ANNONS
Av Naom - 29 maj 2009 23:19

Idag har vi haft utvärdering av årets arbete med styrelsen jag sitter i. ´Vi var på en kursgård där det även finns ett spa så jag har njutit av ett kurbad och en ansiktsbehandling. Hela dagen var mycket lyckad !

Efter jobbet åkte jag med barnen och handlade och hämtade min efterlängtade nya laptop. Har använt den oavbrutet sen ungarna gått och lagt sig. Är helnöjd ! Men nu är det dags att knyta sig så datorn får också lägga sig nu.Av Naom - 29 maj 2009 23:17

TACKSAM FÖR:


  • min nya dator
  • morgondagen
  • spabehandlingar


Av Naom - 28 maj 2009 21:45

Ikväll har jag varit för trött för att titta på Tv. Maken och jag var o handlade presenter till hans släktingar inför semestern  i Täby efter jobbet. Vi hittade massor med billiga kläder och kunde såklart inte låta bli att köpa alldeles för mycket till mina egna två ungar. Dagen har varit intensiv som vanligt. Konferensen som jag var på igår fortsatte idag i Lärarnas hus på Stora Essingen. Sen var det möte med kollegor när jag kom tillbaka och som sagt shopping på det. Middag blev rostade mackor och frukt ! Imorgon är det utvärdering med styrelsen och vi ska även få lite spabehandlingar så det ser jag verkligen fram emot.

SLEEPING TIME!


Av Naom - 27 maj 2009 21:58

TACKSAM FÖR :


  • tårar
  • att jag känner
  • min man

Av Naom - 27 maj 2009 21:49

Det enda som kan få mig att gråta nu för tiden är tydligen ett tv-program. Tittar på Grey´s anatomy och tårarna bara forsar. Så det är väl bäst att passa på för tårar kan vara förlösande och hjälpa till att lätta på trycket.

Men varför skulle jag vilja gråta,  jo för att jag inte kunnat när jag behövt det och för att jag hellre känner något än inget alls !


Av Naom - 26 maj 2009 23:29

 Mer från min favorit coach:

Vi behöver inte välja att ha konflikter med människor i vår omgivning, om vi inte vill.
Om den andra parten är den som fäller den första repliken, så har vi ett val. Vi kan antingen välja att svara med en replik eller ett beteende, som skapar en konflikt, eller så väljer vi ett beteende eller en replik som tar udden av den första repliken. 

MAN ÄR ALLTID TVÅ I EN TANGO!

Jo visst är det så att vi har ett val men det är inte alltid så lätt att göra det valet för ibland kommer känslorna i vägen.

Men det är definitivt bra att ha ett sånt förhållningssätt för annars riskerar man att hamna i offermentaliteten. Det hjälper ofta inte att skylla på "de" andra eftersom de kommer inte att ändra sig. Vi kan bara ändra oss själva och då främst våra egna tankar kring det som händer oss.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se