Senaste inläggen

Av Naom - 3 juni 2009 20:32


Undra hur det kommer att gå för Izzie?

Lär väl snyfta lika mycket den här gången !

Bara en halvtimma kvar.


ANNONS
Av Naom - 3 juni 2009 20:26

  BLEV DET !

ANNONS
Av Naom - 3 juni 2009 20:04

Äntligen får man sitta ner och ta det lugnt. Bra program avlöser varandra ikväll på tvn. Höjdpunkten blir Grey´s anatomy såklart. Två inredningsprogram samtidigt eller två och ett halft blir svårt att få ihop. Tur att de går i repris i helgen. (Extreme home makeover, Roomservice och Rent hus)Av Naom - 2 juni 2009 22:18

TACKSAM FÖR:


  • hemleveranser
  • skrattattack med ungarna
  • matrester

Av Naom - 2 juni 2009 21:47

Två långa arbetsdagar till ända ! Känns som om jag skulle behöva helg redan. Hade skratt-kalas med ungarna när de skulle sova. Länge sedan jag skrattat så.

Jag prenumererar på några tidningar och märkte idag att jag har en hel hög som jag inte läst. Jag brukar alltid längta till stunderna med min tidning men det är bara ytterligare ett tecken på hur hetsigt livet är just nu. Snart är vi i Egypten i alla fall och där är livet allt annat än hetsigt ! Längtar till lata dagar och stranden men inte till värmen för jag har svårt med den fuktiga värmen i Alexandria. Tur man har lufkonditionering hemma ;)

Suger lite i magen - har inte ätit ordentligt idag. Ingen bra tid att äta på men måste nog ha något innan jag lägger mig.Av Naom - 31 maj 2009 23:01

Du säger att
du älskar fåglarna,
ändå sätter du dem i bur...
Du säger att
du älskar blommorna,
ändå plockar du dem...
Du säger att
du älskar vinden,
ändå stänger du fönstret...
Förstår du inte att
jag blir rädd
när du säger att du älskar mig?

Av Naom - 31 maj 2009 22:50

Har känt mig lite nere idag. Pms som spökar tror jag. Har inte ens varit ute förutom för att hänga ut tvätt. Har mest suttit framför tvn och kollat in repriser. Har inte följt Robinson men vinnaren verkade vara en trevlig tjej. Har precis betalt mina räkningar  - lite sent men det får duga. Borde gå och lägga mig eftersom jag ska åka tidigt till jobbet imorgon. Så jag gör nog det !


Av Naom - 31 maj 2009 22:41

TACKSAM FÖR :


  • blå himmel och gröna träd
  • sovmorgon
  • betalda räkningar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se