Alla inlägg under maj 2009

Av Naom - 7 maj 2009 21:43

Imorgon är det tänkt att vi ska ha möte här hemma hela dagen. Märkte på kvällen att sonen fått feber och är lite svullen och öm på halsen bakom örat. Så jag måste nog gå till vårdcentralen med honom för enligt info på nätet ska man göra det när det inte är på båda sidorna. Vet inte hur jag ska göra med mötet nu. Nåja det löser sig nog !

Själv somnade jag i soffan så fort jag kom hem men sen gick vi till grannen för att förbereda för mötet imorgon. (vi ska båda vara med, vi är ju kollegor också) Vi har bakat en smörgåstårta. Ska bli gott !

Sneglar lite på Gordon Ramsay och kan inte låta bli att undra varför han svär så mycket. Han provocerar verkligen och det är konstigt att inte folk blir förbannade. Visst har han rätt när han kritiserar kockar som inte kan laga mat men det finns ju något som heter "manners" på engelska och det har han inte ! Orkar inte titta mer så jag släcker lampan ;)


Av Naom - 6 maj 2009 21:26

Det känns som det enda jag gör är att arbeta, arbeta , arbeta ! Från morgon till kväll. Missförstå mig inte - jag älskar mitt jobb !

Måndags: Lång arbetsdag - hemma halv nio. Tisdags: Konferens- Ålandsbåt - hemifrån halv 6 och hemma halv 8. Onsdag : tidigt på jobbet men sen fick det vara nog för jag var helt slut efter ett besök från inspektörer från Skolverket. Mötet gick jättebra men den intensiva arbetstakten de sista veckorna tog ut sin rätt. Var hemma vid tre och fikade med min granne. Maken kom hem vid halv fem och tog sonen på fotbollsträning. När de kom hem åt vi middag och sen dess har jag surfat lite och tittat på TV. Grey´s anatomi pågår. Lizzie stickar och jag blir påmind om att mina idéer tydligen bara stannar på planeringsstadiet, som mycket annat i mitt liv !


Av Naom - 6 maj 2009 20:28

Mannen tiger när han lider,

kvinnan lider när hon tiger

Av Naom - 3 maj 2009 20:43

Bakade pizza till middag idag vilket jag inte gjort på jättelänge. Ungarna åt och var nöjda. Har äntligen gjort min deklaration på nätet. Får pengar tillbaka tack och lov.

Sonen kom nyss in och sa: - mamma vi är inte ett dugg trötta ! Så vad gör man då ? Pappas lösning är att börja leka och gosa så nu lär de ALDRIG ! somna. Får nog ingripa annars blir det problem i morgon bitti !


Av Naom - 2 maj 2009 20:02

Har varit på världens värsta humör idag. vissa dagar borde men inte ens gå ut. Åkte och lämnade min väninna men först var vi på Willys och handlade. Hon bjöd på glass för hon tyckte nog att jag behövde kyla ner mig ;) Åkte sen och hämtade maken på jobbet. Hem - laga mat - fika och lägga ungar. Nu spenderar jag resten av kvällen framför tvn. Maken kollar på fotboll så honom har man ingen nytta av !



Av Naom - 2 maj 2009 11:51

Solen skiner och ungarna vill klä av sig men jag försöker få dem att förstå att det kan vara kallt ute fastän solen skiner. Tänkte ta en runda till Plantagen lite senare för att se om vi kan hitta något att försköna trädgården med. Helgen har annars gått åt till att städa och putsa fönster. Har bytt gardiner i köket också.


Ovido - Quiz & Flashcards