Alla inlägg under december 2008

Av Naom - 6 december 2008 22:26

Det här är paradiset på jorden för mig, en sjö i närheten av där jag bor. Längtar till våren !


Av Naom - 6 december 2008 22:03

Idag är jag tacksam för:

Att jag har världens bästa granne !

Att Kevin gick vidare igår !

Att jag orkade städa idag

 

Av Naom - 6 december 2008 12:06

Lärdom är bra

men erfarenhet är bättre


Av Naom - 5 december 2008 19:48

Var nyss inne på en blogg som jag gillade. Har lagt upp den här i mina länkar. Hon som skriver i bloggen listar tre saker om dagen som hon är tacksam för. Har själv fört tacksamhetsdagbok och redan innan jag läste detta hade jag skapat en kategori som heter just tacksamhet. Så nu tänker jag följa hennes exempel och börja skriva tacksamhetsdagbok här i bloggen.

Att jag bor i mitt drömhus.

Att jag hittade Ewas blogg.

Att Idol snart börjar.


Av Naom - 5 december 2008 18:56

Jag måste gå ner i vikt ! Det här går inte längre ! Min väninna har börjat med GI-metoden och gått ner 7 kilo på två månader. Surfat runt och läst in mig på detta och det verkar ju funka. Jag vet bara inte hur jag ska klara mig utan socker men det måste gå ! Enligt BMI är jag kraftigt över viktig och skulle behöva gå ner minst 15 kilo. Väger 86 kg till mina 164 cm och går stadigt uppåt. Men som vanligt lär jag väl ge upp efter ett tag så nu ber jag alla som läser detta att uppmuntra och stötta mig för jag kommer att behöva det !

Av Naom - 5 december 2008 11:17

Today is a gift

that´s why it´s called

PRESENT

 

Av Naom - 4 december 2008 13:31

Idag är sonen sjuk i halsfluss. Hade själv tid hos doktorn igår och tog även med mig sonen eftersom han hade lite feber och ont i halsen. Det visade sig att han hade halsfluss och fick pencillin. Själv fick jag positiva besked på mina prover förutom att jag fick berätta för henne att jag börjat med min medicin igen pga utsättningsbiverkningar. Hon tyckte det var bra och att jag skulle fortsätta som nu och komma tillbaka i mars.

Ungarna ligger framför TV:n och äter popcorn. Funderar på att ta en sväng på Orbitreken men måste bara dricka upp kaffet. Synd att vädret är så trist annars skulle man kunnat gå ut på en kort promenad. Ialla fall till brevlådan men den lämnar jag nog tills maken kommer hem.

 

Ovido - Quiz & Flashcards