Alla inlägg under december 2008

Av Naom - 21 december 2008 23:56

Snart dags att gå o lägga sig. Tröttheten kryper sig på. Inget bra på TV heller. Imorgon ska vi gå bort o äta middag hos vänner. Vi ska nog ut o handla först. Är väl fullt i alla affärer, får panik bara jag tänker på det.

 Fridens alla !

Av Naom - 21 december 2008 20:04

Den ädle ställer krav på sig själv,

den simple ställer krav på andra


Av Naom - 21 december 2008 20:02

Idag är jag tacksam för:

  • att jag har världens bästa granne/väninna
  • att jag lyckades med middagen idag
  • att solen sken idag

 

Av Naom - 21 december 2008 19:46

Idag blev det äntligen fika hos grannen. Skönt att få sitta o prata en stund. Hon är fortfarande sur på äldsta sonen och de håller avståndet till varandra. Vi pratade lite om det o kom fram till en del kloka saker.

När jag kom hem sopade jag på altanen och röjde en del hemma. Sonen var kvar o lekte o lilla prinsessan hjälpte mig att vika tvätt. Kändes skönt när vi äntligen var klara för det har hängt över mig hela veckan.

Kvällsfikat blev Lätt ostkaka med sylt o grädde. Barnen åt popcorn. Resten av kvällen får bli lite tv-tittande internetsurfande.

Ha en skön kväll alla !

Av Naom - 20 december 2008 19:16

Det är med idéer som med små barn,

man tycker bäst om sina egna


Av Naom - 20 december 2008 18:35

Idag är jag tacksam för:

  • att vi fick vitvarorna i gamla lägenheten sålda
  • att jag haft en bra arbetsvecka
  • att jag är ledig hela nästa vecka

 

Av Naom - 20 december 2008 12:30

Det blir ingen resa till mamma över julhelgen för hon mår inte bra och ska in o ta prover i början på veckan. Vi bestämde oss för en långhelg längre fram istället. Brorsan ringde o gratulerade på min födelsedag igår men till fel nr för jag hade glömt tala om att jag bytt mobilnr. Fick ett fint meddelande på telefonsvararen i alla fall. Jag var inte hemma förrän sent så han fick inte tag i mig.

Skulle gått över och fika hos min granne men hennes tonårsson har fått spel när de höll på att helgstäda och hon hade ingen lust längre. Han hade vräkt ur sig riktigt ordentligt o sagt saker som man inte ska behöva höra som mamma. Ska ringa henne om en stund o se hur hon mår. Jag bad henne skicka över sina två mindre pojkar hit så att de kan leka med mina och så får hon det lite lugnare.

De som ska ta över vår gamla lägenhet ville köpa disk- och tvättmaskin av oss så maken har ringt mig hela fm för att diskutera pris. Gud, vad svårt jag har för sånt. Jag gillar inte att ta betalt av folk men som tur är så slipper jag sköta det. Maken jobbar o är inte hemme förrän vid 5. Men eftersom han tagit ledigt för att vi skulle åka till mamma så är han ledig hela nästa vecka. Det blir skönt för barnen att få umgås med honom men känner jag honom rätt så passar han på att fixa här hemma med saker som legat o väntat länge.

Nu ska jag planeria middagen och brygga lite kaffe.

Av Naom - 19 december 2008 19:18

Försökte blogga från min iPhone men det gick inte att skriva in texten bara rubriken. Men jag ska nog klura ut hur man gör. Annars är jag helt nöjd med den . Vilken känsla att surfa med den. Lite dyr är den men värd pengarna.


Ovido - Quiz & Flashcards